Excursie details

Ronald McDonald Kindervallei 10.00 (di/do)

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

In het prachtige natuurschoon van het Limburgse Geuldal met glooiende heuvels, bossen en weilanden is een sprookjesachtige torenkoepel verrezen. De uivormige toren maakt deel uit van de Regenboogspiraal van Valkenburg aan de Geul, het eerste Ronald McDonald Huis bij een revalidatiecentrum in Europa. De bijzondere architectonische creatie van Friedensreich Hundertwasser staat garant voor een ontspannen droomverblijf voor gezinnen met een kind met een handicap. Hier kunnen zij er even helemaal uit zijn! U kunt worden rondgeleid in de Ronald McDonald Kindervallei door gekwalificeerde gidsen. U bekijkt het Hundertwasser gebouw van binnen en van buiten, verneemt interessante achtergrondinformatie over de architectuur en ziet de vakantiemogelijkheden die het gebouw biedt aan kinderen met een beperking samen met hun familie. U kunt genieten van een smakelijke kop koffie/thee met een Limburgse vlaai. De kosten van dit arrangement bedragen € 11,00 per persoon. Een groot gedeelte van deze opbrengst gaat natuurlijk naar ons goede doel, om vakantie voor kinderen met een beperking mogelijk te maken. [foto: © Chrys Steegmans]

Betalingsinformatie


Inclusief

 Een smakelijke kop koffie/thee met een  "Limburgse vlaai"

Informatie over deze service


Duur 1.5 tot 2 uur
Openingstijden 0m 10.00 uur start de rondleiding.
Vanaf 15 minuten voor aanvang van de rondleiding heeft u toegang tot Kindervallei.

Neem uw VVV voucher mee als bewijs van uw boeking en betaling.

Routebeschrijving:
Met de auto:vanaf A79 richting Maastricht:
Op de A79 neemt u afrit 2 Meerssen/Houthem.Ga aan het einde van de afrit linksaf en meteen rechts richting Houthem /Valkenburg. U rijdt de plaats Houthem binnen, hier rijdt u ongeveer na 1 km rechtsaf naar beneden de sint gerlachusstraat in richting Geulhem en Berg en Terblijt. Na ongeveer 200 m. ligt Kindervallei aan de rechterkant.
Met openbaar vervoer: U neemt de trein Maastricht/Heerlen tot aan station Houthem/St. Gerlach.Als u het station uitkmt gaat linksaf en volgt de weg die bergaf gaat. Bij de kruising steekt u over en blijft de weg bergaf volgen. Na ongeveer 200 m. ligt Kindervallei aan de rechterkant.
Vertrekpunt Kindervallei, Onderstestraat 35, Valkenburg
Begeleiding Ja
Hoofdtelefoon Nee
Min. aantal personen Check tijdens boeking
Max. aantal personen Check tijdens boeking
Talen Nederlands