Excursie details

Ronald McDonald Kindervallei 10.00 (di/do)

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Neem deel aan een rondleiding door de Ronald McDonald Kindervallei

Bekijk samen met een gids het Hundertwasser gebouw van binnen en van buiten, je krijgt interessante achtergrondinformatie over de architectuur en ziet de vakantiemogelijkheden die het gebouw biedt aan kinderen met een beperking samen met hun familie.

Informatie over deze service

Vertrekpunt: Ronald McDonald Kindervallei, Onderstestraat 35, Valkenburg
Tijdstip: 10.00 uur
Duur: 1.5 tot 2 uur
Taal: Nederlands

Wat je kunt verwachten:
In het prachtige natuurschoon van het Limburgse Geuldal met glooiende heuvels, bossen en weilanden is een sprookjesachtige torenkoepel verrezen. De uivormige toren maakt deel uit van de Regenboogspiraal van Valkenburg aan de Geul, het eerste Ronald McDonald Huis bij een revalidatiecentrum in Europa. De bijzondere architectonische creatie van Friedensreich Hundertwasser staat garant voor een ontspannen droomverblijf voor gezinnen met een kind met een handicap. Hier kunnen zij er even helemaal uit zijn! Tijdens deze activiteit word je rondgeleid in de Ronald McDonald Kindervallei door gekwalificeerde gidsen. Je kunt er daarna genieten van een smakelijke kop koffie/thee met een Limburgse vlaai.

Goed om te weten:

– Een groot gedeelte van deze opbrengst van deze activiteit gaat natuurlijk naar dit goede doel, om vakantie voor kinderen met een beperking mogelijk te maken!
– Vanaf 15 minuten voor aanvang van de rondleiding heb je toegang tot de Kindervallei
– Incl. een smakelijke kop koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai

Routebeschrijving
Met de auto:
Vanaf A79 richting Maastricht neem je afrit 2 Meerssen/Houthem. Ga aan het einde van de afrit linksaf en meteen rechts richting Houthem/Valkenburg. Je rijdt de plaats Houthem binnen, hier ga je ongeveer na 1 km rechtsaf naar beneden de St Gerlachusstraat in richting Geulhem en Berg en Terblijt. Na ongeveer 200 m. ligt Kindervallei aan de rechterkant.
Met openbaar vervoer:
Neem de trein naar station Houthem/St. Gerlach. Als je het station uitkomt ga je linksaf en volg je de weg die bergaf gaat. Bij de kruising steek je over en blijf je de weg bergaf volgen. Na ongeveer 200 m. ligt Kindervallei aan de rechterkant.

Liever voor een prive-groep reserveren? Neem contact op met Maastricht: for Groups & Events:
info@groups-events.nl of +31(0)433506262.