Excursie details

Kinderfeestje - Expeditie Fort St. Pieter 15.30

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Het recept voor een succesvol avontuur is heel eenvoudig met de volgende ingrediënten: een eeuwenoud fort, een schatkist en opdrachten die vragen om zo snel en handig mogelijk te denken, durven en doen.

Informatie over deze service

Vertrekpunt: Ticketoffice Maastricht Underground, Luikerweg 71, direct links naast Chalet Bergrust
Tijdstip: 15.30 uur
Duur: 1,5 uur
Taal: Nederlands

Wat je kunt verwachten:
Ontdek de verhalen van het Fort St. Pieter doormiddel van rekenopdrachten, zoekopdrachten en aan de hand van een kompas kom je nog meer te weten en bereik je misschien het toppunt van Maastricht?

Goed om te weten:

- De start is altijd om 15:30 en de duur is 1:30 uur
- Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het ticket-office naast Chalet Bergrust (Adres: Grotten Noord, Luikerweg 71, Maastricht)
- Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
-  Per groepje dienen minimaal 2 volwassen begeleiders (gratis) mee te gaan.
- Iedere deelnemer(tje) dient een zaklampje mee te nemen. Deze tocht is gedeeltelijk ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te krijgen.
- Goed schoeisel en sportieve kleding wordt geadviseerd.
- Je mag met maximaal 10 kids deelnemen aan deze tocht.

Bij annulering of wijziging tot 4 dagen voor aankomst gelden 50% van de kosten. Bij annulering 4 dagen of minder voor aankomst gelden 100% van de kosten.
Om deze reservering af te ronden geef je bij aantal personen 1 aan. Per feestje dienen er minimaal 2 volwassen begeleiders (gratis) mee te gaan, daarnaast mag je met maximaal 10 kinderen deelnemen aan deze tocht.