Excursie details

Kinderfeestje - Verre Verdwaaltocht 15.30

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Kom verdwalen in de Kazematten, zoek de bommen en vind de eindbestemming in dit doolhof van gangen.

Informatie over deze service

Vertrekpunt: Minister Goeman Borgesiusplantsoen nabij Tongerseplein. Dit betreft de ingang van de Schuilkelder ter hoogte van huisnummer 27
Tijdstip: 15.30 uur
Duur: 1 uur
Taal: Nederlands

Wat je kunt verwachten:
Voorzien van een zaklamp en een strippenkaart gaat het groepje op pad en vervullen ze een aantal spannende opdrachten waarmee punten en stempels worden verzameld. Het is een kwestie van puzzelen, zoeken en goed nadenken en misschien leveren gevonden bommen ook nog bonuspunten op.

Goed om te weten:

  • Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het Minister Goeman Borgesiusplantsoen nabij Tongerseplein Dit betreft de ingang van de Schuilkelder ter hoogte van huisnummer 27
  • Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden. 
  • Geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.
  • Iedere deelnemer(tje) dient een zaklampje mee te nemen. Deze tocht is ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te krijgen. 
  • Goed schoeisel en sportieve kleding wordt geadviseerd.

Bij annulering of wijziging tot 4 dagen voor aankomst gelden 50% van de kosten. Bij annulering 4 dagen of minder voor aankomst gelden 100% van de kosten.
Om deze reservering af te ronden geef je bij aantal personen 1 aan. Per feestje dienen er minimaal 2 volwassen begeleiders (gratis) mee te gaan, daarnaast mag je met maximaal 10 kinderen deelnemen aan deze tocht.