Excursie details

Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness (entree)

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Op vrijdagavond 28 december zal van 18:00 tot 22:30 Oorlogsmuseum Eyewitness in Beek met echte sneeuw in de sfeer van Kerstmis 1944 gehuld worden! Re-enactors en vele voertuigen nemen u mee terug naar december 1944: Amerikaanse soldaten die moesten standhouden tijdens het Ardennenoffensief!

Informatie over deze service

Op vrijdagavond 28 december 2018 wordt Oorlogsmuseum Eyewitness gehuld in de sfeer van Kerstmis 1944!  Tussen 18.00 en 22.30 wordt met echte sneeuw, reenactors en legervoertuigen het terrein van het museum omgetoverd in de koude winter van december 1944! Amerikaanse soldaten die moesten standhouden in de barre omstandigheden van het Ardennenoffensief.

In ijzige kou, sneeuw en mist probeerden duizenden Amerikaanse frontsoldaten met grote moeite de Duitse aanvallen te weerstaan. Zo brachten zij ook de kerstdagen door in hun koude en doorweekte schuttersputjes… 

Een unieke kans om Oorlogsmuseum Eyewitness ’s avonds te bezoeken! Laat u meevoeren in het verleden van de laatste winter in de Tweede Wereldoorlog en beleef het museum op een bijzondere manier. Een evenement dat u deze kerstvakantie niet mag missen!

Entreekaarten zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar: entreekaart volwassenen €8,- / entreekaart jeugd (4 t/m 12 jaar) €5,-! Iedere bezoeker krijgt een kop warme chocolademelk of glühwein en een lekkere versnapering aangeboden! 

Adres: Oorlogsmuseum Eyewitness, Maastrichterlaan 45, Beek (L.)
Tijdstip:
tussen 18.00 en 22.30 uur
Taal: Nederlands