Excursie details

Steptocht door Maastricht 11.00 uur

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Wil je Maastricht ontdekken, ben je sportief aangelegd en hou je wel van een beetje jeugdsentiment? Kies dan voor deze vrolijke steptocht en ga op ontdekkingstocht.

Informatie over deze service

Start- en eindpunt: The Student Hotel, Sphinxcour 9A
Tijdstip: 11.00 uur
Duur: 1.5 uur
Taal: Nederlands

Wat je kunt verwachten:
 

Maastricht is er de ideale stad voor; compact en met legio bezienswaardigheden. Dat maakt steppen tot de perfecte sightseeing activiteit. Je kunt de hele stad doorkruisen op een actieve en toch ontspannen manier. Een gids leidt je langs de mooiste highlights van Maastricht.

Op de step ben je sneller dan te voet. Toch stop je net iets makkelijker dan met de fiets, hierdoor haal je het meeste uit je steptour. Op een grappige manier toer je geruisloos door het hartje van de stad. Eén ding is zeker, plezier verzekerd.

Om na afloop even bij te komen krijg je na de tocht een drankje aangeboden bij The Commons, het nieuwe restaurant bij The Student Hotel. Vanhier uit kun je makkelijk ’s middags op eigen gelegenheid de stad verder ontdekken.  

Het is een uurtje steppen met na afloop een drankje in het nieuwe restaurant The Commons bij het Studenthotel. Het is een actieve, maar ontspannen tocht, o.a. langs het Vrijthof, het Jekerkwartier, het stadspark, de Markt en het Bassin.

Goed om te weten:
- Je sluit aan bij een groep
- De groep verzamelt 10 minuten voor aanvang voor The Student Hotel,
Sphinxcour 9A
- Vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

- Dit is een actief programma. Wij raden je aan om sportieve schoenen te dragen


Liever met een prive gids op pad? Neem contact op met Maastricht: for Groups & Events:
info@groups-events.nl of +31(0)433506262