Excursie details

Kinderfeestje - Kids Tour in Grotten Noord 11.00

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Zet je zintuigen op scherp, want tijdens deze Kids Tour ga je even ‘back to basic’. Geen licht, geen geluid, geen straling, geen tijdsbesef. Tip: neem je zaklamp mee!

Informatie over deze service

Vertrekpunt: Ticketoffice Maastricht Underground, Luikerweg 71, direct links naast Chalet
Tijdstip: 11.00 uur
Duur: 1 uur
Taal: Nederlands

Wat je kunt verwachten:
Zet je zintuigen op scherp, want tijdens deze Kids Tour ga je even ‘back to basic’. Geen licht, geen geluid, geen straling, geen tijdsbesef. Ben je tussen de 8 en 12 jaar en durf jij een ondergronds avontuur aan te gaan in de Grotten van Maastricht?
Ga dan op ontdekking in de Sint Pietersberg waar een labyrint van ruim 20.000 gangen verscholen zit. Een professionele gids zorgt ervoor dat je niet verdwaald in dit doolhof van zo’n 80 kilometer aan door de mens uitgegraven gangen. Op de wanden duiken namen en tekeningen in houtskool op van mensen die hier enkele honderden jaren geleden dag in dag uit werkten om mergel als grondstof te winnen. Deze tocht is doorspekt met spannende verhalen, kortom; durf en fantasie vereist!

Goed om te weten:

- Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het ticket-office naast Chalet Bergrust
- Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
- Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.
- Iedere deelnemer(tje) dient een zaklampje mee te nemen. Deze tocht is ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te krijgen.
- Goed schoeisel en sportieve kleding wordt geadviseerd.

Bij annulering of wijziging tot 4 dagen voor aankomst gelden 50% van de kosten. Bij annulering 4 dagen of minder voor aankomst gelden 100% van de kosten.
Om deze reservering af te ronden geef je bij aantal personen 1 aan. Per feestje dienen er minimaal 2 volwassen begeleiders (gratis) mee te gaan, daarnaast mag je met maximaal 15 kinderen deelnemen aan deze tocht.