Excursie details

Kinderfeestje - Mosasaurus speurtocht 11.00

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Kom mee speuren naar de Mosasaurus in Grotten Zonneberg. Aan de hand van tekeningen op de wanden en het volgen van cijfers wordt de weg naar de Mosasaurus duidelijk

Informatie over deze service

Vertrekpunt: Ticketoffice Maastricht Underground, Slavante 1, direct links naast Slavante
Tijdstip: 11.00 uur
Duur: 1,5 uur
Taal: Nederlands

Wat je kunt verwachten:
Onderweg helpen afbeeldingen en figuren om alle opdrachten te vervullen zodat verdwalen onmogelijk is. Zo komt de groep een trein, het hondje Flokkie en engeltjes tegen die ondersteunen bij het volbrengen van de hele tocht. Als extra ondersteuning wordt een boekje uitgedeeld waar een leuke kleurplaat en puzzels in staan zodat het avontuur ook nog mee naar huis kan worden genomen.

Goed om te weten:
- Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het ticket-office naast Buitengoed Slavante.
- Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
- Geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.
- Iedere deelnemer(tje) dient een zaklampje mee te nemen. Deze tocht is ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te krijgen.
- Goed schoeisel en sportieve kleding wordt geadviseerd.

Bij annulering of wijziging tot 4 dagen voor aankomst gelden 50% van de kosten. Bij annulering 4 dagen of minder voor aankomst gelden 100% van de kosten.
Om deze reservering af te ronden geef je bij aantal personen 1 aan. Per feestje dienen er minimaal 2 volwassen begeleiders (gratis) mee te gaan, daarnaast mag je met maximaal 10 kinderen deelnemen aan deze tocht.